Cautare

519 de rezultate pentru "oroveanu cornel" (3.29 secunde)
Au expus Jimmy Stanescu, Cornel Ursu, Petronela Milea, Mireille Astrid Popa, Filofteia Radu. La eveniment a fost prezent si Sorin Danciu.
Vor expune artisti plastici din Calarasi, Bucuresti si Gran Canaria, precum Jimmy Stanescu, Florian Valsan, Victor Grigore, Cornel Ursu Dobrogea, Petronela Milea, Nestor Damasso del Pino, Mihai Gabriel Boboc, Mireille Astrid Popa, dar si tinere talente, exponenti ai noului val in domeniul caricaturii.
De altfel, acesta a fost si motivul invocat in decizia de a retrimite comisiei aceste ordonante, liberalul Cornel Popa afirmand ca votul de respingere din 19 aprilie nu a fost unul pe fond, ci mai mult unul de sanctionare "a indisciplinei unora dintre membrii Guvernului".
Potrivit presedintelui PNL Bihor, deputat Cornel Popa, PNL considera ca trebuie avute in vedere atat abuzurile si coruptia la nivel inalt, cat si actele marunte:
In vremea ministrului comunist Cornel Burtica, el a fost transferat in Serviciul de Informatii Externe cu specializarea Elvetia. Ivanciu Dumitru a participat direct la inceputul anilor '90 la privatizarea unei retele intregi de fabrici de sticla din Romania prin intermediul unor firme romano-elvetiene si prin grupul Euromex.
Acesta s-a exprimat impotriva si marti, 23 mai, alaturi de Cornel Grama (consilier PD), in momentul discutiei proiectului de hotarare privind adoptarea unor masuri in vederea contractarii creditului de 150 de miliarde de lei vechi.
"Nu am dezbatut aceasta problema in consiliul local, dar cred ca un contract cu o asemenea firma este costisitor si trebuie sa facem mai multi pasi, de la a adopta o hotarare, pana la modificarea bugetului", a declarat Cornel Nolica Paparoiu, primarul comunei Ghercesti.
Incepand din 1996, am primit de la Cornel Buta (C.B.) din Brasov, un mare numar de scrisori, casete audio etc., in care el relata despre contacte stranii cu fiinte pe care le-a calificat drept extraterestre.
FARCAS) Am prezentat in articolul precedent cazul lui Cornel Buta (C.B.), fost maistru, azi pensionar, care are amintirea unor intalniri si discutii cu fiinte nepamantene.
Daca inca un atac din partea PD nu ne surprinde, ne ingrijoreaza gestul", se precizeaza in comunicatul semnat de deputatul Cornel Popa, presedintele PNL Bihor.
O alta intalnire de gradul III a fost aceea relatata lui Calin Turcu si apoi lui Gabriel Tudor de Cornel Alexandru Olteanu, un gospodar din comuna Izvoarele din jud.
Cornel Dumitrescu), despre dimensiunea imaginara, mitica a enormului val de petites histoires legate de acest proiect colosal, sunt singurele care vorbesc despre natura aproape oculta a celei mai mari operatiuni urbane din istoria Romaniei.
Nu ne-a ascultat si iata unde s-a ajuns", a declarat Cornel Licut, inspector al Serviciului disciplina in constructii. Juristii primariei se apara, la randul lor, declarand ca asteapta o hotarare judecatoreasca de suspendare a demolarii.
Ion Stefan, Nicolescu Sorin, Popa Florin, Anton Gabriela, Lupu Nistor, Iancu Enache, Marinescu Cornel, Comanescu Corneliu si Scutaru Alexandru. Apaterm AGA:
Dintre acestea, peste 2.400 au fost cultivate cu grau", a spus Cornel Popa, directorul general al DADR Dolj. Restul suprafetelor afectate de Dunare fusesera cultivate cu orz, rapita, orzoaica si lucerna.
Nici macar presedintele Ion Calinoiu si vicepresedintii Gheorghe Grivei si Cornel Popescu nu s-au gandit sa le dea un exemplu alesilor locali, nedepunandu-si nici ei documentele respective.
Viceliderul Cornel ßtirbet a atras atentia ca situatia in care o persoana a semnat un angajament nu este clar definita prin lege.
Mai mult, deputatul PNL de Vrancea, Cornel Momanu, a declarat sambata ca "mutilarea acestui proiect de lege (n.r. - legea ANI) de catre Comisia juridica reprezinta, cu certitudine, un atentat la interesul national".
Astfel, vicepresedintele comisiei, liberalul Cornel ßtirbet, a declarat ca "proiectul a fost ciopartit" in asa fel incat nu mai avea rost sa participe in continuare la lucrari.
In acest sens, presedintele PNL Sibiu, deputatul Cornel ßtirbet, a declarat ca posibila excludere a fostilor presedinti ai PNL Theodor Stolojan si Valeriu Stoica nu va duce la rezolvarea problemelor din partid.
google-analytics.com